- tofu
- pomidor
- koperek
- natka pietruszki
- olej
Pasta jajeczna:
- jajko ugotowane na twardo
- pół awokado
- tofu
- koperek
Pasta z fasoli i rukoli:
- pół puszki fasoli
- pół szklanki rukoli
- łyżka słonecznika
- olej
Pasta z cieciorki, rukoli i słonecznika
- pół szklanki ciecierzycy
- pół szklanki rukoli
- 1/4 szklanki uprażonego słonecznika
- łyżka soku z cytryny
- olej
- szklanka ciecierzycy (ugotowanej lub z puszki)
- szklanka dyni (upieczonej)
- 4 łyżki pasty tahini
- olej
- szczypta soli
- batat (wcześniej upieczony)
- ciecierzyca (ugotowana lub z puszki)
- natka pietruszki
- zmielone nasiona słonecznika
- zmielone migdały
- olej
- woda (do rozrzedzenia i połączenia składników)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz