- 3 banany
- 100 g twarogu
- 2 jajka
- łyżeczka oleju kokosowego
- pół szklani płatków owsianych
- 1/4 szklanki otrębów pszennych
- 1/4 szklanki słonecznika
- łyżka siemienia lnianego
- 1/4 szklanki rodzynek
- pół szklanki wybranych orzechów lub nasion (orzechy włoskie, migdały, sezam, wiórki kokosowe)
- łyżeczka cynamonu
- Banany i twaróg rozgnieść widelcem, dodać jajka i olej, zmieszać.
- Dodać resztę składników i dokładnie wszystko wymieszać. Masa powinna ledwo spływać z łyżki.
- Na blasze wyłożonej papierem uformować ciastka.
Piec około pół godziny w 180st.C.
piątek, 22 lipca 2016
CIASTECZKA BAKALIOWE
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz